28 november 2011

Hallåja, idag har jag varit riktigt duktig, fått gjort MASSOR! Tänker fortsätta så under kvällen, fram tills jag ska sova, så jag skriver nog inte mer.. Tyvärr, jag vet att jag är dålig just nu.. Men imorgon lovar jag uppdatera! :)


Idol 2011 - bildbomb

Här kommer enmassa bilder ifrån IDOL! Roligaste dagen på väldigt länge! :)

Min biljett

Robins, Moas & Mollys autografer

Scenen uppifrån våra platser

Scenen

Juryns platser

Jag & Amanda framför scenen

Amanda Fondell

Molly

Mer på Amanda...

Ännu mer.

Söta Moa Lignell

Min syster med Moa

Idols kommande vinnare, ROBIN!

Jurymedlem - Pelle

ROBIN!!!

Utröstade Molly...

Amanda, Lina, Towe & Jag i TV :D

Jag i TV :)


Fottade kaninerna

Stack ut en stund innan idag, och tog några kort på kaninerna. De var ju ganska mörkt ute, så bilderna är lite åt det håller också, haha. Här är tre utav dom, hejdå.

All I want for christmas is you

Julstämning hemma inför 1:a advent som är imorgon! Bilder på min nya stjärna mamma köpte till mig idag. Myyyyyys!


Dag 10 - Det här får mig att gråta

Gråta... Det gör jag typ till vad som helst.

Jag är grymt känslig, och gråter till det mesta, haha. Allt ifrån bråk, när jag får dåligt samvete, filmer och känslosam musik. Senast jag grät var t.ex. igår när vi kollade på idol, alla deltagare skulle sjunga en hyllningslåt till någon de tyckte om, och jag blev så rörd, så jag började gråta. Jag gråter till alla möjliga filmer, disney, romantiska, allt...

Därför kan jag inte skriva bara en sak som får mig att gråta, men här har ni  iallafall några exempel.

Dålig fokus, jag vet... Men annars gillar jag den.

Morsningkorsning

Godmorgon! Jag vaknade för ganska exakt en timme sen, gick upp och åt frukost och sökte omkring på massa olika idolklipp. Jag, Amanda, mamma & pappa var ju som sagt där. Väl på plats träffade vi Towe och några fler, det va riktigt roligt!

Jag har aldrig sett något sånt i verkligheten innan, det va faktiskt riktigt coolt, och musiken var så himla bra! Satt och storgrät till en del av framträdandena, dessutom fick jag se OLLE, ROBIN och CRIS MEDINA!!!!

Bilder från det hela kommer senare idag, jag har inte lagt in det på datan ännu, och allt är taget med mobilkameran. Därför får ni en bild på mig, hur jag såg ut innan vi åkte, pusshej!

Malmö - idol!!!!

Som sagt ska jag till Malmö för att kolla på idol ikväll, mycker mer än så hinner jag inte skriva nu. Är väldigt sen, vi ska liksom köra om bara en halvtimme...

Bli inte besvikna om ni inte får några foton på allt detta sen, för man får nämnligen inte ha kamera med inne på arenan, och jag vill ju knappast låta den ligga i bilen. Så ja, tyvärr... Om något kan ni få några mobilbilder. Pusshej!


Bråttom

Som ni kanske vet ska jag och familjen till malmö och kolla på IDOL! Läääääääängtar!

Iallafall, vi ska åka dit vid halv fem tiden, så fram tills dess måste jag hinna: duscha, göra ve mig, dammtorka hela ovanvåningen, städa mitt rum, ta in kaninerna och noppa ögonbrynen! Känner inte att det börjar bli stressigt, nejdå!

Haha, fast jo! Har panik nu, så jag hinner inte skriva mer just nu. HEJDÅ!

My horse is amazing


Hahahahaha, de är nästan så att ni måste kolla på denhär filmen/låten. Den är grymt bra & dessutom rolig.

Vattenbilder

Fotade precis några vattenbilder inne i badrummet, & jag gillar dom, hehe.
Här är några av dom...


25 november 2011

Jag har inte ens bytat om, vaknade för ungefär 1,5 timme sen, haha. Älskar sovmorgon! Det har precis börjat regna, men om det slutar ska jag ut och fotta senare idag. Kan ta några bilder på kaninerna, vattenbilder och lite naturbilder. Isåfall kommer ni få se några.

Ensam mamma söker

Nu ska jag sätta mig i sängen och kolla på det sista avsnittet "Ensam mamma söker", jag missade det nämnligen i måndags, och sen dess har jag inte haft tid att se det. När det är slut ska jag nog gå och sova, känner mig sådär halvtrött efter 8-9 timmars skola.

Uppdaterar inget mer ikväll, så jag säget godnatt redan nu. Sov gott!

Dag 09 - Om jag fick byta utseende med någon, skulle jag byta med...

Alltså, jag vet ingen speciell person jag hade velat byta utseende med som är i min egna ålder. Kan dock visa bilder på vilka kändisar jag mer än gärna hade sett ut som:

Jessica Alba

Blake Lively

Sophia Bush

VÄRLDENS SNYGGASTE KVINNOR! Tror jag döööööör...


Dag 08 - Den frisyr jag trivs bäst i

Den frisyr jag trivs som bäst i är nersläppt, typ nyvaket.. Hehe, de är skönt att bara ha håret helt vanligt.

Det betyder dock inte att jag tycker det är det finaste.. Men jag trivs absolut bäst när håret får vara lite ruffsigt och slappt.


Öppet hus

Hello! Vid sex-tiden kom jag hem från öppet hus som pågick i två timmar. Det var dock mycket roligare än jag trodde, tack vare grymma kompisar, hehe.

Samtidigt som jag var där hade min lillasyster dansuppvisning med sin balett. Så tyvärr kunde jag inte komma, men jag har sett filmer, och hon var som förväntat, superdukig! Just därför får ni en bild på henne, skriver mer.

Dag 07 - Detta ångrar jag

När jag ska tänka på något jag ångrar, är det alltid samma sak. Det var en sak jag och en av mina bästa vänner gjorde, som va så grymt taskigt!

Vi gick i sexan, och började med att skicka lappar till varandra på lektionerna i smyg. Från början var allting oskyldigt och vi skrev bara roliga saker och skämt. Men efter en stund började det urarta REJÄLT!

Tillslut hade vi bytt ut våra små roliga lappar till en hel bok full med rent skitsnack! Idag kan jag inte ens fatta hur vi tänkte.. Vi bara öste på med taskiga saker om folk vi kände, folk i vår klass... Helt sjukt!

Jag gillar egentligen inte att ta upp det, men det är ingen annan än vårt egna fel, och det måste vi stå för. Det är den saken jag ångrar som allra mest just nu.

Dag 06 (söndags..) - Detta hade jag på mig idag

Det funkar inte att lägga in bild just nu... Grymt segt, men i söndags hade jag iallafall på mig ett par mysestrumpor från Gina T, ett linne från gekås, och byxorna från min mysdress.

Världens slappekläder! Underbart :)


Ouuups

Hallåja! Förlåt, jag bloggade inte igår.. ALLS!

Tänker ändå berätta om gårdagen, jag och Sofie va nämligen inne i stan & shoppade. Hehe, det blev fyra saker för min del, plus en McFlurry! 

Här är sakerna iallafall. (Bh, nagellack, ring, blus).

Hearts in the air

Hellu! Idag har jag varit med Sofie, där vi som alltid, spelade the sims. Vi har alltid olika period, där vi tjatar ut samma sak VARJE DAG, & just nu är det Sims som gäller, haha.

Iallafall, jag tänkte berätta för er att jag kommer börja med "outfits", ska försöka att lägga ut en bild minst en gång i veckan, och se hur roligt jag tycker det är med den saken. Eftersom att det är första gången för mig, är det inte alls säkert att jag kommer fortsätta med det förevigt, hehe.

Nu ska jag plugga vidare, och sen ta in min sötnos och krama om honom lite.

Effektiv

Tja! Har en del att göra idag också faktiskt, men jag ska försöka hinna med det mesta innan klockan 16, så jag kan sitta och mysa framför Valentine's day, (igen) eftersom att jag somnat båda gånger jag börjat se den. Haha, duktigt!

Skriver mer senare, nu ska jag kalla på Amanda och se till så att vi kan få i oss lite lunch, bjuder på en bild på mig och världens bästa kusin, HANNA.

Valentine's day

Jahapp, nu kör vi ett nytt försök ikväll igen, denna gången ska jag inte somna - Valentine's day.

Dag 05 - Min bästa vän

Jag gillar inte uttrycket "bästis". Jag gillar att ha många bästa vänner, och det har jag. Men trots det, finns det en tjej som står mig närmre än alla andra, som inte bara är min goda vän, utan min allra bästa.


Du är den som förstår mig allra bäst, och den person jag kan prata med om allt. Du ser mig som ingen annan, och du känner mig nästan bättre än jag själv gör. Du är tjejen som har humorn man bara älskar, du står alltid vid min sida, och du är bäst på att få mig på bättre humör.

Det är konstigt, men du förstår verkligen mig som ingen annan. Vi tänker exakt likadant, och du är seriöst bäst i världen. Visst, vi har bråkat, men vi klarar det, alltid. Du har aldrig någonsin svikit mig, du lyssnar och hjälper till.

Vi har alltid haft en annorlunda vänskap, vi visar inte vad vi tycker om varandra, kramas bara när det verkligen behövs. Men med dig, är det precis så jag vill ha det.
Du är en ängel, och jag älskar dig,
Sofie Hägerbrand
˜Bilder˜
 


Stresslördag

Tjena mittbena! Nu sitter jag med Emilia i famnen, och har precis röstat på en sång inne på bolibompawebben med henne, haha! Nu ska jag städa lite på mitt rum, och dammtorka huset, sen duscha och göra ve mig innan det bär av till mormor, för att fira hennes födelsedag.


Så ja, idag blir världens stressdag! Men jag hinner nog. Här får ni en bild på världens bästa mormor, som har fyllt år! PUSS & KRAM, HEJDÅ!

Dag 04 - Mina passioner

Hmm.. idag var en svår "dag", haha! Jag har väl ingenting jag riktigt brinner för sådär... Innan skulle jag säga att jag älskade att spela fotboll, men eftersom att jag varit utan det nu i några år, har jag vant mig och saknar inte det lika mycket längre. Jag älskar att åka skridskor, men jag skulle nog inte kalla det för en av mina passioner, jag gör det inte så ofta...

Tror inte att jag har någon riktigt, jag gillar mest att umgås med kompisar och bara leva livet, haha! Det är väl det jag gör helt enkelt...

Nu ska jag sätta mig i sängen och kolla på Valentines Day, och mysa. Puss!

Idol

Hallojsan! Sitter med familjen och kollar på idol, eller ja.. det är paus just nu, men ändå... Tycker att Amanda F och Robin ska komma till final, och att Robin då ska vinna.

Sen ikväll ska jag kolla alla Twilightfilmerna med Amanda, så att hon också kan friska upp sitt minne, haha! Ni får ha det bra, så uppdaterar jag senare. PUSSHEJ!


Sommarbilder 2010

Hallå! Jag sitter just nu med Sofie, och ska strax fika. Efter det har vi inget planerat, men vi ska antagligen skriva lappar, och komma på nått skoj. Iallafall, nu har vi precis kollat igenom lite gamla bilder från sommaren 2010, ni får se några, kanske mer senare. PUSSHEJ! ♥

Dag 03 - Detta åt jag idag

HAHAHA! Jotack, ni ska först veta att jag INTE äter detta i vanliga fall, idag var nog typ årets onyttigaste dag. Men iallafall, skulle jag vetat att det handlade om vad jag åt, hade jag kunnat fota. Menmen, ni får ta det som ni får det.

Till frukost åt jag fil, med special K-flingor blandat med kanel.
Till lunch blev det soppa i skolan, som jag skippade, istället blev det pannkakor som dem också serverade.
Till kvällsmat blev det en burgare och lite pommes från Mcdonalds. Onyttig, men tyvärr himla gott!
Som efterrätt till allting köpte jag och Sofie som alltid, cola, choklad och läsk.

Tråkigt inlägg, läs om ni vill, men för min del är det mer än lungt om ni skippar det. Haha! Ha det gött!

Breaking dawn

Idag såg jag på världens fetaste film! Breaking dawn, den va så jäkla bäst! Jag och Sofie har insett att vi växt upp med Twiligt, hur gulligt är inte det? Det blir inte jättemycket bloggande idag, kommer ett inlägg senare. Ni får två bilder som bevis från bion, men ni ser ju själva kvalitén...


Sitter i skolan

Hallåja! Sitter i skolan med Frida och Klara, och bara laaaatar. Ikväll vid klockan 18 ska jag och Sofie kolla på Twilight Breaking dawn part 1 på bio. Hur mycket längtar inte jag egentligen?

Turn around

Hur mysigt ser de inte ut att bara hålla om min sötis och gosa med han, den lilla kelegrisen.. hann dock inte med det idag, tror inte det blir imorgon heller, eftersom att de står BIO på schemat. Fredag fotar jag lite nya bilder på han och mig tillsammans!

Dag 02 - Min favoritplats

Min favoritplats, hmm.. det är ganska svårt att svara på.. Men allra mest trivs jag nog hemma, jag tror att dom flesta gör det faktiskt. "Borta bra, men hemma bäst." Så är det bara! Men självklart trivs jag även superbra nära alla mina vänner och min familj var vi än är. Puss.

Converse

Hallåja! Nu har jag kommit hem från skridskon, vi körde också en snabb runda in på en utförsäljning på olika klädesmäreken, men jag köpte ingenting. Istället fick jag med mig en ny mascara hem, (äntligen...)

Nu är jag grymt sugen på att sätta mig och gosa med min söte kanin framför Eclipse, så jag friskar upp minnet inför imorgon. För vad händer då?! - JO, JAG OCH SOFIE SKA KOLLA THE TWILIGT SAGA  - BREAKING DAWN!
TAGGATAGGATAGGA!

Hur kan någonting som är så fantastiskt vara så fruktansvärt?

Nu ska jag snart ta tåget in till isbanan, men just nu sitter jag och äter panpizza, eftersom att jag kommer hem ganska sent på onsdagar, så att jag får äta någonting iallafall.

Dagen idag i skolan var lite.. nja, knasig.. HAHAHA! (Men fruktansvärt rolig). Jag skriver mer sernare.. PUSS! ♥

Dag 01 - Om mig själv

Nu när jag har en ny blogg, som jag faktiskt tänker köra seriöst på, alltså - blogga dagligen, och ha massor med bilder, tänkte jag att det passar ganska bra med en "blogglista". Det ingår 20 punkter, där jag tänker skriva om en varje dag. Idag blir det "om mig själv".

Mitt fullständiga namn är Emma Matilda Nilsson, jag är en fjorton-årig tjej som bor i en liten by utanför Helsingborg. Här bor jag tillsammans med min mamma och pappa - Jane och Christer. Jag har också två systrar - Emilia och Amanda, och två kaniner - Rufus och Ludde. På min fritid umgås jag med mina vänner, tränar konståkning, eller är hemma och bara myser. Jag går på Gantoftaskola, där jag trivs superbra!

Haha, nu kommer jag inte på mycket mer att skriva... förmodligen kommer ni få veta mer om mig om ni fortsätter läsa här på bloggen. Skriver inte mer idag, men vi hörs! ♥

Nu antar jag att det är passande med en bild på lilla mig, skratta åt min näsa. Den ser enorm ut pga ljuset.

VÄRLDENS BÄSTA LÅT - ta er tid och lyssna på den! Ni blir inte besvikna


Norlie & KKV - Nikotin

FIKASUGEN

Nu blir det fika med Amanda, hon kom hem för typ en halvtimme sen, och sen dess har hon bara pajjat min effektiva dag. TACK AMANDA! Efter fikan bär det direkt av till Sofie!


Me against the world, the world against me

Kom hem från skolan runt kvart i ett, vi saknade en lärare så vi fick sluta tidigare. Nu har jag skrivit upp en lång, lång lista på vad jag ska försöka hinna göra idag. Tror inte jag kommer orka allting, men jag ska iallafall försöka med det mesta! Haha, den låten jag skulle visa er får ni senare idag.. Jag fattar inte riktigt hur man gör för att lägga in den... Men det löser sig! Ha det bra så länge! ♥

"Söt bild" Haha!

15 november 2011

Godmorgon! Nu ska jag snart till skolan, vi har sovmorgon idag, och börjar inte förrän fem i nio - SKÖÖÖÖNT! Här får ni två bilder från när jag och Emilia fotade ute, kolla himlen på den ena bilden!

Utvecklingssamtal

Har nu kommit hem från skolan och hunnit fika lite. Mormor är här på besök, jag och mamma skulle egentligen storstäda mitt rum, vi får väl se hur det blir med det... Senare ska jag upp på ett utvecklingssamtal, (KUUUUUL!) eller inte, längtar verkligen inte, är jättenervös att jag får höra massa klagomål. Hoppas på det bästa!

Skulle egentligen bloggat imorse, startade datan och sånt, men sen fanns där inget internet, så det va bara att stänga av den direkt igen! Sen ikväll tar jag in Ruffebooooi (min kanin) och fotar och myser med han!

Vi hörs, ha det gott!


Konfirmationsläsning

Nu ska jag sticka iväg och va borta tills typ halv sju ikväll, roligt! Haha, nej. Men ialllafall, Filip åker med oss till konfaläsningen, sen åker jag hem med Sofie.

Senare ikväll får ni se bilder från igår när jag och Emilia va ute och fottade, hinner inte med det  nu. Jag fotade en hel del där man bara ser den vackra himlen + träd, helt sjukt hur fint vi har det! ♥ Om ni inte redan visste det, så fotar jag med en NIKON D5100, & jag älskar den!

Farsdag!

Nyduschad och fin hamnar jag självklart framför datorn, som vanligt...

Idag är det Farsdag, och jag, Emilia och Amanda gick upp vid sju-tiden och firade världens bästa pappa. Jag älskar dig, hoppas du får en bra dag! ♥

Time for work

Hallå alla! Nu ska få i mig lite frukost, innan jag beger mig ut med Amanda och jobbar lite. Skriver när vi kommer tillbaka, fast att jag har FULLT upp idag! Haha, tänkte då också tipsa om en riktigt bra låt, som jag blivit föööörälskad i..
Jag bjuder på en gammal bild på mig själv, hehe. Ha det gottans! ♥


Så mycket bättre

Hallåja! Nu skriver jag sista inlägget för dagen, det känns ju knasigt om jag skriver enmassa nu bara för att jag skaffade bloggen just idag... Idag är det ju lördag, och självklart ingår det mys med familjen! Så vi har precis suttit och kollat på Så mycket bättre. Det är väl ett helk okej program, speciellt när det handlar om timbuktu, hehe! Nu ska jag städa undan lite på mitt rum innan jag sätter mig vid tvn. Ska antingen kolla på Mr. & Mrs Smith eller Vänner, kan inte riktigt bestämma mig.

Men vi hörs imorgon, ha det bra och sov gott!
Av ingen anledning får ni se tre vackra bilder på mig och Klara.

Stuart Little

Jag och Emilia kom hem för typ 1-2 timmar sedan, då tog jag och Amanda in kaninerna och städade buren till dom. Och eftersom att de varit ganska kallt ute hela dagen va vi helt frusna efter att ha varit ute så länge, så nu sitter jag och Emilia framför tvn och kollar Stuart Little, och dricker varm choklad. Mysigt! ♥

Inte världens finaste bild, men jag hoppas att det inte spelar så stor roll..
Den är från sommarlovet!

Autumn

Insåg precis att det bara finns en "blogg.se" app till iphones... Men eftersom ganska många har sånna, kanske jag kan blogga därifrån någon gång.. det löser sig, men ni kommer vara uppdaterade!
Nu ska iallafall jag och lillsyrran ut och med varsen kamera för att knäppa några fina höstbilder. Hörs!

Tredje gången gillt

Ja, nu ger jag detta ett tredje fösök. Denna bloggen ska jag försöka vara effektiv på, och jag tror jag kan det, speciellt då det finns en app till mobilen så att jag kan blogga från blogg.se!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0